Swedish Startsida English Artiklar och nyheter Läsarnas frågor och artiklar På gång Kontakt Om oss Böcker

Pris: 320 SEK

DE DOLDA IKONERNA 2

Du håller nu volym två av totalt fyra böcker av detta bokverk i Din hand. Jag har gjort mer än tusen själsliga resor i vårt Universum och ett urval av dessa finner Du i denna bok. Genom rymdresorna skapade jag mig ett namn i Kosmos och vann successivt de utomjordiska civilisationernas förtroende.

Därmed var dörren öppen för att implementera mitt budskap: Vi är alla ETT, och de fyra energiblocken i vårt Universum Velix, som varit avskilda från varandra under eoner av tid, måste nu börja samarbeta ÖVER ALLA GRÄNSER. Jobbet var nödvändigt att genomföras från Jorden och jag blev snabbt utsedd till vårt Universums Fredsapostel, där Gudomen gav mig maktnycklar.

Den Mörka energin, som ville få bort sin ondska, satsade starkt på mig, då man ansåg att vägen till harmoni, förlåtelse och förlikning kunde gå genom mig. Men många inom framför allt den Ljusa sektorn såg med misstro på mitt samarbete med Mörkret. De trodde att jag gick deras väg. De förstod inte att Mörkret slog in på min väg; Korsets väg, den villkorslösa Kärlekens väg.

Många i vårt Universum, de så kallade Bakåtsträvarna, försökte på alla sätt att stoppa mig. Du anar inte vilka vidriga metoder de har till sitt förfogande. Denna bok beskriver den mycket dramatiska vändpunkten, då jag fick vårt Universums alla civilisationer att börja samarbeta - för första gången någonsin.

Ray Rose   
Pris: 320
Tillbaka